Propager

Geen compromises

Wat leuk dat u op deze pagina terecht bent gekomen! Mijn naam is Koen Spaansen, eigenaar van PageMyDay. Ik ben sinds 1998 online en internet en design zijn mijn grote passies. Met een team van specialisten om mij heen maken wij met PageMyDay de meest fantastische oplossingen voor bedrijven en stichtingen. Hebt u vragen? Schroom niet en bel!

ERVARING

De wereld om ons heen verandert snel. Het “Internettijdperk” waar wij getuige van zijn, is eigenlijk nét begonnen. Dan denk ik al snel aan mijn eerste domeinnaam, die ik registreerde in 1998: www.koen.nl. Nog geen vijftien jaar later is alles anders! We zijn allemaal 24 uur per dag mobiel online. We willen het liefst ook alles even snel zelf regelen. Zelf zoeken, vergelijken en kiezen. En zelf plannen en bestellen

PROPAGER?

De laatste zeven jaar heb ik mij verdiept in onepagers. Dus websites bestaande uit één pagina waar u eenvoudig doorheen kunt scrollen. Sinds de opkomst van de tablet en de smartphone is dit de meest

JA DIT WIL IK OOK

Enkele voorbeelden van onze ProPagers zien?

GA NAAR DEZE WEBSITE

DriveIn website met een complete online digitale garage.

GA NAAR DEZE WEBSITE

Met prachtig CMS

Een ProPager komt automatisch met een gebruiksvriendelijk CMS & 

Hallo en welkom op mijn pagina. Mijn naam is Rick Breeuwer en ben al meer dan vijftien jaar werkzaam in de sales, marketing en communicatie. In deze vijftien jaar heb ik veel geleerd en een hoop ervaring op gedaan. Zo heb ik een passie voor het schrijven van “Googlevriendelijke” websiteteksten en heb ik mij verdiept in zoekmachineoptimalisatie (SEO). Ik word dan ook erg blij van een #1 in Google!

SEO &n Google Analitics

Het klinkt misschien gek, maar ik ben van mening dat lokaal “scoren” bij Google steeds belangrijker wordt. En dit terwijl het internet juist wereldwijd is. Om in contact te komen met klanten is de gebruiks-vriendelijkheid van een website erg belangrijk. Daarom richt ik mij naast zoekmachineoptimalisatie ook steeds meer op de usability van de website. Want veel bezoekers op een website, die ook nog eens actie ondernemen, dat geeft een echte ‘kick’!

KENNIS DELEN

De tijd van een naar binnen gekeerde organisatie is wel voorbij. Het is de tijd van kennisdeling en daar ben ik een groot voorstander van.

Koen

Plugins

Maatwerk plugins voor uw ProPager. Geheel in de stijl van uw website.

Bij PageMyDay maken wij zelf onze plugins. Hierdoor zijn de maandelijkse kosten laag & het ontwerp blijft intern per website 100% uniek.. 

Al onze ProPagers zien?

Bekijk DE GEHELE portfolio