De ontwerpers van PageMyDay maken nét het (design)verschil waardoor uw website aanspreekt bij uw doelgroep.

Van klein en eenvoudig tot groot en complex, met een website van PageMyDay kunt u alle kanten op! Niet voor niets zijn alle PageMyDay websites 100% maatwerk.

Enkele voorbeelden van onze MultiPagers?

Bekijk portfolio

Wat is een MultiPager?

De website die u nu bekijken is ook een MultiPager.

Een PageMyDay OnePager bevat naast een maatwerk design ook de bekende kenmerken van een onepager. Dus responsive & singlepage webdesign, klaar voor elke smartphone en ieder tablet. Maar dat is nog niet alles. Een OnePager moet ook goed vindbaar zijn, hiervoor trekken wij onze SEO-expertise uit de kast; zo zorgen wij ervoor dat uw onepager goed vindbaar is.

Een OnePager moet ook goed vindbaar zijn, hiervoor trekken wij onze SEO-expertise uit de kast; zo zorgen wij ervoor dat uw onepager goed vindbaar is.

Ja dit wil ik, neem direct contact op

SEO

Een MultiPager wordt opgebouwd met de perfect url structuur.

Daarnaast beginnen we ook direct met een "Trefwoordenonderzoek"  Maar dat is nog niet alles. Een MultiPager bevat ook extra landingspagina’s. Desgewenst leggen wij u graag uit welke mogelijkheden er zijn voor uw bedrijf. Geheel vrijblijvend natuurlijk.

Meer over SEO

Het nieuwe “webdesign” 
in een prachtig jasje?

Direct contact

Plugins

Een MultiPager kan meer! Denk aan een Socalmediawall, iDeal betaalmogelijkheid of een Feedback systeem.

Een PageMyDay MultiPager bevat naast een maatwerk designlook de bekende kenmerken van een onepager. Dus responsive webdesign, klaar voor elke smartphones, ieder tablet en alle pc’s.  Maar een propager wordt pas ingezet bij de grotere websites. worden gehost.

onze plugins