Webdesign

Waarom kiezen voor een OnePager?

Datum:
4
-
11
-
2015

De ontwikkelingen op het gebied van internet staan niet stil. Ze gaan misschien nog wel sneller dan u zelf kunt bijhouden. Zaten we enkele jaren geleden nog met z'n allen achter ons bureau aan de PC gekluisterd, nu liggen we languit op de bank met tablet of mobiele telefoon op schoot te 'swipen'.

Swipen is hot, clicken not...

Omdat op de bank liggen met een personal computer niet echt prettig is, zijn we massaal overgestapt op tablet en mobiel om te 'surfen' op het internet. Daardoor heeft een verschuiving plaatsgevonden van het bureau naar de bank. Deze verschuiving heeft ook ons internetgedrag sterk beïnvloed. Vroeger zaten we met de muis in de hand lekker te klikken. Nu plaatsen we de vinger op het tabletscherm en geven een slinger naar boven of naar beneden. Ja, wat we nu doen is swipen en is hot! En klikken not!

Pas uw website aan op het nieuwe internetten

Door deze gedragsverandering is het belangrijk om uw huidige website eens goed onder de loep te nemen. Voldoet deze nog wel aan de internetontwikkelingen? Bij PageMyDay spelen we in op deze ontwikkeling met OnePager, MultiPager en ProPager. Een nieuwe manier van websitebouwen, waarbij de website bestaat uit maar één of meerdere SEO landingspagina's. Niet meer klikken maar ‘swipen’!

OnePager

Een PageMyDay OnePager bevat naast maatwerk design ook de bekende kenmerken van een OnePager. Dus responsive & singlepage webdesign, klaar voor elke smartphone en ieder tablet. Maar dat is nog niet alles. Een OnePager moet ook goed vindbaar zijn, hiervoor trekken wij onze SEO-expertise uit de kast; zo zorgen wij ervoor dat uw OnePager goed vindbaar is. Een OnePager is ideaal te gebruiken als 'campaign website'. Eén product of dienst volledig in de 'spotlight' zetten. En zo goed positioneren in Google.

Is een OnePager de juiste keuze voor mijn bedrijf?

Okay, grote ondernemingen maken vaak gebruik van een website met meer dan 100 pagina’s en zouden gebruik kunnen maken van een ProPager of MultiPager. En ook bij gebruik van een webshop wordt een OnePager lastig. Maar een kleinere organisatie kan het best af met een OnePager. Denkt u maar eens in. Wat wilt u via de website communiceren met uw (potentiële) klanten? Uw contactgegevens? Die kunnen prima in de footer van uw website. Een bedrijfsomschrijving en informatie over de diensten die u aanbiedt? Past allemaal ruimschoots in een OnePager.

Neem uw huidige website eens onder de loep! U zult verbaasd zijn welke informatie allemaal logischer ingedeeld kan worden. Geef uzelf een zoekopdracht op de eigen website. Lukt het niet deze opdracht binnen 4 tot 10 seconden te volbrengen? Zorg dan dat de gebruiksvriendelijkheid omhoog gaat. Het gebruik van een OnePager kan helpen bij het vergroten van de gebruiksvriendelijkheid van uw website.

Benieuwd hoe uw huidige website scoort? De specialisten van PageMyDay helpen u graag verder.

Gerelateerde projecten in onze portfolio

Waarom kiezen voor een OnePager?