ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE (SEO)

Het besef dat iedere website goed gevonden moet worden, is bij veel ondernemers wel aanwezig. Maar kunt u spontaan een vijftal toegevoegde waardes opnoemen van uw bedrijf? Of vijf redenen waarom een bezoeker juist bij u zou moet kopen? Zoekmachineoptimalisatie (ZMO) gaat verder dan een #1 op Google. Ga daarom op zoek naar uw doelgroep en stem uw SEO landingspagina’s af op het zoekgedrag. PageMyDay weet exact hoe mensen zoeken en wat ze intikken bij Google. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat uw websitepagina’s gevonden gaan worden door uw doelgroep.

DIRECT CONTACT

Zoekmachine optimalisatie iets voor u?

Neem contact op

Het team van PageMyDay uw verhaal laten vertellen?

Content marketing

Relevantie en toegevoegde waarde, dat is waar het allemaal om gaat. Stelden wij in het verleden als ondernemer onze producten en diensten centraal, tegenwoordig kijken we eerst naar de klant die deze producten en diensten moet kopen of afnemen. Goede content, dat is de boodschap. En of dit nou een bericht op uw website, een blog, een tweet of een video is - uw potentiële klant is altijd op zoek naar informatieve en inspirerende verhalen. 

Online video, 
ook iets voor u?

Direct Contact

Website usability

Iedere ondernemer wil blije en tevreden websitebezoekers. Maar hoe zorg je daarvoor? Het begint allemaal bij het design, dat moet er aantrekkelijk uitzien. Natuurlijk moet de site gebruiks-vriendelijk zijn en voorzien zijn van een heldere structuur. En de websiteteksten moeten ertoe bijdragen dat de bezoeker snel en gemakkelijk geleid worden naar de informatie die ze nodig hebben. Als ondernemer kunt u niet om deze gebruiksvriendelijkheid van uw website heen.  User experience, ofwel gebruikerservaring, wordt een integraal onderdeel van de onderneming, ongeacht de grootte. Wilt u online verkopen, ingevulde formulieren, of contactmomenten met uw potentiële klanten? Zorg dan voor een uitgebalanceerde usability van uw website. De vakmensen van PageMyDay helpen u daar graag bij!

Enkele voorbeelden van ons werk zien?

Portfolio

Wat kunnen wij voor uw bedrijf betekenen?

Direct Contact

SEO Advies nodig? Huur ons in!

Zoekmachine optimalisatie is en blijft voor veel ondernemers lastig. Al is het alleen al om hier consequent en met geduld mee bezig te zijn. Vaak ontbreekt het aan tijd maar ook kennis. Ontwikkelingen gaan snel en er verandert veel op gebied van 'online marketing'. PageMyDay kan ondernemers die zich herkennen in bovenstaande helpen met online marketing activiteiten. En hierin is veel mogelijk. Het geven van advies of het volledig beheren van de bedrijfswebsite. 

Samenwerken aan de online groei van uw onderneming? Huur ons in!

Google

Meten is weten en daar is Google Analytics een ideaal statistieken- programma voor. Maar het is ook een complex programma, dat regelmatig verandert. Daarnaast biedt Google vele programma's om uw website 'in de gaten' houden of te controleren! Bent u bekend met deze programma's?  Een nieuwe website laten maken en deze hoog in Google terug laten komen is één. Maar zorg ervoor dat de website ook aan de hand van statistieken en rapporten gecontroleerd en zo nodig bijgestuurd wordt.  De vakmensen van PageMyDay staan u hier graag in bij.

Website teksten

'Slimme' websiteteksten, die snel worden opgepakt door Google en tóch goed leesbaar zijn. Dat is belangrijk voor elke website. Werden websiteteksten voorheen gebruikt om een betere positie te verkrijgen in Google, tegenwoordig is dat wel anders. Een bezoeker van de website staat voorop. Pagina’s van uw website moeten goed leesbaar zijn, voorzien zijn van ondersteunende afbeeldingen en een bezoeker moet snel actie kunnen ondernemen. Prettig leesbare teksten zijn daarbij van belang.