ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE (SEO)

Wij zijn ons ervan bewust dat jij vertrouwen stelt in ons. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om jouw privacy te beschermen. Op deze pagina laten we jou weten welke gegevens we verzamelen als je onze website gebruikt, waarom we deze gegevens verzamelen en hoe we hiermee jouw gebruikservaring verbeteren. Zo snap jij precies hoe wij werken.

Dit privacybeleid is van toepassing op de diensten van PageMyDay. Door gebruik te maken van deze website geef je aan het privacy beleid te accepteren.

DIRECT CONTACT

Zoekmachine optimalisatie iets voor u?

Neem contact op

Het team van PageMyDay uw verhaal laten vertellen?

Ons gebruik van verzamelde gegevens

PageMyDay respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die jij ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

Online video, 
ook iets voor u?

Direct Contact

Website usability

Wanneer jij e-mail- of andere berichten naar ons verzendt, is het mogelijk dat we die berichten bewaren. Soms vragen wij jou naar je persoonlijke gegevens die voor de desbetreffende situatie relevant zijn. Dit maakt het mogelijk jouw vragen te verwerken en jouw verzoeken te beantwoorden. De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers van PageMyDay of die van een derde partij.

Enkele voorbeelden van ons werk zien?

Portfolio

Wat kunnen wij voor uw bedrijf betekenen?

Direct Contact

SEO Advies nodig? Huur ons in!

Zoekmachine optimalisatie is en blijft voor veel ondernemers lastig. Al is het alleen al om hier consequent en met geduld mee bezig te zijn. Vaak ontbreekt het aan tijd maar ook kennis. Ontwikkelingen gaan snel en er verandert veel op gebied van 'online marketing'. PageMyDay kan ondernemers die zich herkennen in bovenstaande helpen met online marketing activiteiten. En hierin is veel mogelijk. Het geven van advies of het volledig beheren van de bedrijfswebsite. 

Samenwerken aan de online groei van uw onderneming? Huur ons in!

Google

Meten is weten en daar is Google Analytics een ideaal statistieken- programma voor. Maar het is ook een complex programma, dat regelmatig verandert. Daarnaast biedt Google vele programma's om uw website 'in de gaten' houden of te controleren! Bent u bekend met deze programma's?  Een nieuwe website laten maken en deze hoog in Google terug laten komen is één. Maar zorg ervoor dat de website ook aan de hand van statistieken en rapporten gecontroleerd en zo nodig bijgestuurd wordt.  De vakmensen van PageMyDay staan u hier graag in bij.

Website teksten

'Slimme' websiteteksten, die snel worden opgepakt door Google en tóch goed leesbaar zijn. Dat is belangrijk voor elke website. Werden websiteteksten voorheen gebruikt om een betere positie te verkrijgen in Google, tegenwoordig is dat wel anders. Een bezoeker van de website staat voorop. Pagina’s van uw website moeten goed leesbaar zijn, voorzien zijn van ondersteunende afbeeldingen en een bezoeker moet snel actie kunnen ondernemen. Prettig leesbare teksten zijn daarbij van belang.