PageMyDay: online marketing bureau

Wanneer u op zoek bent naar een online marketing bureau, helpen de specialisten van PageMyDay u graag verder. Het team bestaat uit webdesigners, tekstschrijvers, Zoekmachine (SEO) -, Google Ads - en Social Media Specialisten. Samen met u werken we aan de online groei en tillen we uw bedrijf naar een hoger plan.

DIRECT CONTACT

Zoekmachine optimalisatie iets voor u?

Neem contact op

Het team van PageMyDay uw verhaal laten vertellen?

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Met een gedegen online marketingplan, welke we in samenwerking met u opstellen, kunt u rekenen op meer bezoekers op uw website, meer likes op uw social media kanalen maar ook een hogere conversie (meer leads). Bovendien gaan we samen op zoek naar uw doelgroep en hoe we deze het beste kunnen bereiken zodat we gericht online marketing voor u kunnen uitvoeren tegen acceptabele kosten.

Online video, 
ook iets voor u?

Direct Contact

Website usability

Iedere ondernemer wil blije en tevreden websitebezoekers. Maar hoe zorg je daarvoor? Het begint allemaal bij het design, dat moet er aantrekkelijk uitzien. Natuurlijk moet de site gebruiks-vriendelijk zijn en voorzien zijn van een heldere structuur. En de websiteteksten moeten ertoe bijdragen dat de bezoeker snel en gemakkelijk geleid worden naar de informatie die ze nodig hebben. Als ondernemer kunt u niet om deze gebruiksvriendelijkheid van uw website heen.  User experience, ofwel gebruikerservaring, wordt een integraal onderdeel van de onderneming, ongeacht de grootte. Wilt u online verkopen, ingevulde formulieren, of contactmomenten met uw potentiële klanten? Zorg dan voor een uitgebalanceerde usability van uw website. De vakmensen van PageMyDay helpen u daar graag bij!

Enkele voorbeelden van ons werk zien?

Portfolio

Wat kunnen wij voor uw bedrijf betekenen?

Direct Contact

SEO Advies nodig? Huur ons in!

Zoekmachine optimalisatie is en blijft voor veel ondernemers lastig. Al is het alleen al om hier consequent en met geduld mee bezig te zijn. Vaak ontbreekt het aan tijd maar ook kennis. Ontwikkelingen gaan snel en er verandert veel op gebied van 'online marketing'. PageMyDay kan ondernemers die zich herkennen in bovenstaande helpen met online marketing activiteiten. En hierin is veel mogelijk. Het geven van advies of het volledig beheren van de bedrijfswebsite. 

Samenwerken aan de online groei van uw onderneming? Huur ons in!

Google

Meten is weten en daar is Google Analytics een ideaal statistieken- programma voor. Maar het is ook een complex programma, dat regelmatig verandert. Daarnaast biedt Google vele programma's om uw website 'in de gaten' houden of te controleren! Bent u bekend met deze programma's?  Een nieuwe website laten maken en deze hoog in Google terug laten komen is één. Maar zorg ervoor dat de website ook aan de hand van statistieken en rapporten gecontroleerd en zo nodig bijgestuurd wordt.  De vakmensen van PageMyDay staan u hier graag in bij.

Website teksten

'Slimme' websiteteksten, die snel worden opgepakt door Google en tóch goed leesbaar zijn. Dat is belangrijk voor elke website. Werden websiteteksten voorheen gebruikt om een betere positie te verkrijgen in Google, tegenwoordig is dat wel anders. Een bezoeker van de website staat voorop. Pagina’s van uw website moeten goed leesbaar zijn, voorzien zijn van ondersteunende afbeeldingen en een bezoeker moet snel actie kunnen ondernemen. Prettig leesbare teksten zijn daarbij van belang.