Webdesign

Deze droomreis kan van de bucketlist…

Datum:
22
-
12
-
2016

Het Nieuwe Werken. De term komt steeds vaker voorbij gevlogen. Het wordt te pas en te onpas gebruikt. Maar wat is het eigenlijk dat ‘nieuwe werken’? Ben je er met een eenvoudige uitleg als ‘online werkplek’ of ‘werken in de Cloud’? Je komt er een heel eind mee, het ‘Nieuwe Werken’ is echter meer. Maar hoe leg je dat nu uit. Hoe maak je werken in de cloud, clouddiensten, online werkplekken, Office 365 en Sharepoint tastbaar? Met die vraag kwam ISSYS ICT bij ons langs. Ze wilde een compleet nieuwe website specifiek voor en over ‘het Nieuwe Werken’. Een site die draait naast de algemene bedrijfssite.

We waren getriggerd en enthousiast als altijd. Ideeen te over, ook als altijd :-) Het werd dan ook niet alleen een nieuwe website, maar het werd een compleet marketingplan dat we samen ontwikkelde. Het werd een concept. Het werd… de geboorte van Suuzy! Onze prachtige grondstewardess die de bezoeker met liefde en geduld meeneemt op een reis naar alle beschikbare pakketten en clouddiensten van binnen het Nieuwe Werken en langs de ervaringen van klanten.

 

Om alle ideeën in praktijk te kunnen brengen is er een complete maatwerk oplossing bedacht. De navigatie is zo opgebouwd dat de bezoeker op een prettige manier door de website navigeert, van een pakket naar een referentie of andersom. Tevens is er gebruik gemaakt van een tool die de diverse producten vergelijkt en op een eenvoudig manier laat zien wat in welk pakket aanwezig is. Alles onder nauwkeurige begeleiding van onze Suuzy uiteraard.

 

En we gaan maar wat graag met Suuzy op reis. Al is ze nog wat stil en stijfjes op dit moment. Maar daar komt binnenkort verandering. Suuzy gaat los, dat staat vast!

 

ISSYS ICT is dé partner als het gaat om ‘het Nieuwe Werken’. Niet alleen voor de technische realisatie maar ook als het gaat om advies op het gebied van veranderingsprocessen. Met SUUZY maken zij de terminologie van het nieuwe werken tastbaar. De bezoeker waant zich letterlijk in de cloud en vliegt door alle mogelijkheden heen. De lezer krijgt zo een bevlogen en compleet beeld. Neem maar eens een kijkje op www.suuzy.nl.

TIP: Soms is het nodig om even afstand van je eigen (vaak veilige) ideeën te nemen en even helemaal ‘out of the box’  te denken. Ideeën zijn nooit gek of raar. Alles valt of staat met de uitvoering ervan en niets is echt onmogelijk ;)  

Gerelateerde projecten in onze portfolio

Deze droomreis kan van de bucketlist…