Webdesign

Digitale slag RTC Schaatsteam

Datum:
19
-
12
-
2015

Voor de regionale talenten van de schaatsacademie in Haarlem hebben wij de website ontwikkeld in samenwerking met Duo communicatie. Alle teams en sporters staan uitgebreid op de website vermeldt. En natuurlijk kunnen de leden van het RTC-team de website zelf onderhouden met het PageMyDay CMS. Recordtijden, nieuwsberichten en sponsoren, ze komen allemaal voorbij op de website.

RTC Noordwest

RTC Noordwest is door de KNSB officieel geaccrediteerd en staat voor (R)egionaal (T)alenten (C)entrum Noordwest Nederland, voor drie disciplines: langebaanschaatsen, shorttrack en inlineskaten. Binnen de website zijn de drie disciplines keurig verwerkt en vind je snel je weg naar de juiste 'afdeling'. Ook bij de gepubliceerde nieuwsberichten kan een bezoeker snel & gemakkelijk een keuze maken. Dit alles gebeurd op basis van tags die bij het invoeren van een nieuwsbericht meegegeven kunnen worden. Nieuwsberichten en andere informatie vindt hierdoor snel en geheel automatisch zijn weg binnen de website.

Social Mediapresentatie via MokyWall.

Ook wordt er veel gedaan met social media op de website. De sporters kunnen zelf post plaatsen via Twitter, Facebook enz. En de RTC facebook berichten staan direct live op de website. Speciaal hiervoor hebben we MokyWall ontwikkeld. Een 'social media wall' die alle gekoppelde social media-accounts bundelt en presenteert op de website. Een techniek die we hebben ontwikkeld i.s.m. Avot Media en zo is gemaakt dat we dit ook voor andere projecten kunnen gebruiken!

Professioneel online

De talenten van RTC Noordwest staan professioneel online. De sportieve resultaten kunnen nu natuurlijk niet uitblijven!

Gerelateerde projecten in onze portfolio

Digitale slag RTC Schaatsteam