Algemeen

PageMyDay informeert, want er gaat wat veranderen!

Datum:
17
-
12
-
2020

2020 komt bij tot zijn einde. Het was een roerig jaar waarin veel veranderd is. Vanwege de coronacrisis is thuiswerken en vaak ook thuisblijven de norm geworden. Dit betekent dat voor veel bedrijven de online aanwezigheid en activiteiten nog belangrijker zijn geworden dan dat ze al waren. Voor veel klanten hebben we het afgelopen jaar dan ook slimme en innovatieve oplossingen mogen bedenken en uitvoeren, die grote successen hebben opgeleverd. Het einde van het jaar is voor veel bedrijven ook hét moment op de balans op te maken, zo ook voor PageMyDay. We hebben ons als bedrijf verder gespecialiseerd en ontwikkeld en dit brengt enkele veranderingen met zich mee, hieronder leest u welke dat zijn.

Prijswijzing hosting kosten van uw website
Prijswijzing hosting kosten van uw website


Prijswijziging hosting kosten van uw website

Bij PageMyDay kiezen wij ervoor om te werken met Amazon Cloudfront hosting, dit is een supersnelle hosting service waardoor wij een uptime van tenminste 99,9% kunnen garanderen. Daarnaast zorgt de snelheid van uw website niet alleen voor een prettige gebruikerservaring maar ook voor een hogere score in de zoekmachine resultaten. Wij hebben jaarlijks te maken met de prijsverhogingen van deze service en hebben er de afgelopen jaren voor gekozen om dit niet aan u door te berekenen. Vanaf 2021 ontkomen wij er niet meer aan om de prijswijziging aan u door te berekenen. Omdat er hostingspakketten gebruikt worden door verschillende klanten van PageMyDay worden de klanten via onze nieuwsbrief geïnformeerd over de nieuwe tarieven.

* Let op! U ontvangt in januari een hostingfactuur voor heel 2021 (12 maanden)

PageMyDay wordt…. Reclamefabriek
PageMyDay wordt…. Reclamefabriek

PageMyDay wordt…. Reclamefabriek

De afgelopen jaren heeft u Koen, Rick en Nick leren kennen als PageMyDay. Omdat wij ons de afgelopen jaren verder hebben ontwikkeld en meer doen dan alleen websites ontwikkelen hebben wij ervoor gekozen om vanaf 1 januari 2021 verder te gaan onder de naam Reclamefabriek. Een nieuwe naam die onze brede expertise op zowel online als offline gebied benadrukt. Voor u als klant veranderd er niets, en kunt u nog steeds rekenen op de service die u van ons gewend bent. Een nieuwe naam betekent ook een nieuwe website, nieuwe logo en een nieuwe locatie. Begin januari vertellen wij u hier meer over!

Fijne feestdagen en op naar een mooi 2021
Fijne feestdagen en op naar een mooi 2021

Fijne feestdagen en op naar een mooi 2021

Laten we het roerige jaar 2020 snel achter ons laten en vooruit kijken naar succesvol nieuw jaar.
Daarom wensen wij u fijne feestdagen en op naar een mooi 2021

Koen Spaansen, Rick Breeuwer & Nick Zonneveld

PageMyDay/Reclamefabriek

Gerelateerde projecten in onze portfolio

PageMyDay informeert, want er gaat wat veranderen!

Geen gerelateerde blog posts gevonden.