Webdesign

Online verhuren van glasmontage producten

Datum:
13
-
6
-
2016

De nieuwe website van Ventura Verhuur staat online. De site is voorzien van een ruim assortiment aan glas- en gevelmontage producten, welke d.m.v. ‘collecties’ overzichtelijk gepresenteerd worden op de website.

Grafische en technische update van de website

De eigenaar van Ventura Verhuur wilde graag de website laten vernieuwen om zo de glasmontage producten beter te presenteren op de website. Qua design heeft de website daarom een facelift gehad. Hierbij is goed nagedacht over de gebruiksvriendelijkheid (usability) van de website. Kon je op de oude website nog weleens verdwalen in de informatie per machine, is dit nu overzichtelijk weergegeven en met maximaal ‘twee klikken’ beschikbaar voor de bezoeker.

Ook voldoet de website aan ‘de laatste wensen van Google’, wat de vindbaarheid van de website ten goede komt. Daarnaast is er landelijk ingezet op het keyword ‘verhuurbedrijf’. Hiervoor is er per provincie een landingspagina aangemaakt wat eraan zal bijdragen dat Ventura op dit zoekwoord in combinatie met een van de machines steeds beter gevonden zal worden. En de resultaten zijn al zichtbaar.

Om het voor bouwondernemers, glaszetters en zzp-ers gemakkelijk te maken om een glasmontage product te huren, is de website voorzien van een snel en eenvoudig in te vullen formulier. Probeert u het zelf maar eens.

Gerelateerde projecten in onze portfolio

Online verhuren van glasmontage producten