Webdesign

Deze site? Die blijft hangen!

Datum:
12
-
8
-
2020

Of plakken, om in de sfeer van Free-D-Sign te blijven. Het signbedrijf uit Warmenhuizen maakt namelijk producten die rijden, bedekken, staan, presenteren, de weg wijzen, inrichten en /of plakken.

Huh? Juist ja. Producten die letterlijk en figuurlijk blijven hangen, al zegt dit zegt je waarschijnlijk nog niet zoveel. En daar komen wij deze keer om de hoek kijken.

Webdesign Free-D-Sign

Een nieuwe website, van deze tijd, die laat zien dat Free-D-Sign groter is gegroeid en steeds grotere projecten uitvoert door het hele land. O ja, en gevonden willen worden. Dat waren de wensen van eigenaar Raymond Zutt. En die hebben we vervuld.

Het resultaat is een website, die ondanks de diversiteit aan producten, overzichtelijk en duidelijk is. Waar de bezoeker makkelijk navigeert, snel terecht komt op de plek waar hij of zij naar zoekt, een goed beeld krijgt van het vakmanschap van het team en eenvoudig met hen in contact komt.

Repsonsive website voor nieuwe website van Free-D-Sign uit Warmenhuizen.
De mobiele versie van Free-D-Sign. Desktop, tablet en mobiele versie's maken wij voor alle websites

De eerste stap er naar toe

Het bleek lastig om het werk van het jonge team van Raymond Zutt in één zin te omschrijven. Zelfs met twee zinnen red je het niet. Een machtig mooie uitdaging stond ons dus te wachten. We houden er zo van.

Het begin was even zoeken. We zouden veel beeld gaan gebruiken, dat stond vast. Zien doet immers geloven. Maar onze Google vrienden houden nu eenmaal ook van woorden. Trefwoorden om precies te zijn. Een mooie klus voor Rick. Hij legde de basis met een uitgebreid trefwoordenonderzoek. Letterlijk een waslijst vol.

Keuzes maken was stap twee. Welke zoektermen zijn het meest belangrijk, welke mogen iets minder prominent aan bod komen.

Stap drie liep hierin vloeiend over. Met zo min mogelijk woorden, zoveel mogelijk zeggen. De juiste termen gebruiken, de onnodige achterwege laten. Onze tekstschrijfster Marjolein heeft veel geschreven, veel achterwege gelaten, maar uiteindelijk het meest noodzakelijke op de juiste wijze verwoord.

De site komt tot leven

En dan komen de woorden tot leven bij het bouwen van de site. Eentje met veel technische hoogstandjes, al zal de bezoeker dat wellicht niet direct opvallen. Eentje met… Nee, ik houd er over op. Neem zelf maar gewoon een kijkje!

O, en zijn we nu klaar? Nee, dat nooit. Gelukkig maar. We blijven de site monitoren op zoekresultaten en blijven bijsturen op foto’s en woorden. Wat hebben we toch een prachtvak!

www.freedsign.nl

Gerelateerde projecten in onze portfolio

Deze site? Die blijft hangen!