Webdesign

De Digitale garage van DriveIn

Datum:
3
-
10
-
2015
NA HET ONLINE SHOPPEN NU OOK VOOR AUTO-ONDERHOUD ONLINE SHOPPEN! DRIVEIN KOMT MET "DE DIGITALE GARAGE"  

Van DriveIN kregen wij de opdracht om in fases een nieuwe 'Digitale Garage' te ontwikkelen. Na enkele gesprekken kwamen we tot grootse plannen! Maar we beginnen 'lekker klein' in Schagen!  Vanaf vandaag kunt u daar ook getuige van zijn.

Op www.DriveIn.nl kunt u zelf nog net even voor de wintersport een vakantie- of winter Check aanvragen! Met 100% transparantie want u bepaald zelf de prijs! Ja, want bij DriveIn kunt u zelf de monteur kiezen. Maar er is meer. Een onderhoudsbeurt inplannen is ook snel online geregeld, waarbij u zelf datum & tijdstip kunt bepalen. Op uw mobiel, tablet of PC, het maakt niet uit! 

UW APK ONLINE INPLANNEN WAS NOG NOOIT ZO EENVOUDIG

DriveIN Schagen biedt u de mogelijkheid zelf online uw APK afspraak in te plannen via de website. Wel zo prettig dat u zelf kunt bepalen wanneer u de auto het beste kunt ‘missen’. En is de auto geheel onmisbaar, dan kunt u rekenen op gratis vervangend vervoer. 

Met de website en de bijbehorende database (my.drivein.nl) zijn we net begonnen, maar wie weet hoe snel het gaat. Helpt u een handje mee?

Gerelateerde projecten in onze portfolio

De Digitale garage van DriveIn