Marketing Rapportages

Het meest geavanceerde CMS van de wereld

Een uitleg van het CMS is niet nodig

Het CMS is zo kinderlijk eenvoudig dat u waarschijnlijk geen vragen zult hebben. U kunt direct in de website teksten wijzigen en foto's veranderen.

Grootse voordelen:

  • ‍Werken in uw site zelf
  • Enrom gebruiksvriendelijk
  • ‍Snelle doorontwikkeling

Werken in uw site zelf?

Als u uw site bezoekt kunt u direct een tekst aanpassen of een foto veranderen.

 

Doorontwikkeling

Wij als kenners van het internet (wij werken als sinds 1998 in deze branche) Weten dat je als klein webdesign bedrijf het onmogelijk om een goed CMS te bouwen welke ook nog een flink wordt door ontwikkeld. PageMyDay heeft dus geen eigen CMS. Wij maken gebruik van een betaald CMS dat door 400.000 Webdesignbureaus wereldwijd wordt gebruikt. Dit CMS bestaat sinds 2013 en is nog vrij nieuw en modern. Het CMS wordt door ontwikkeld door een bedrijf met zo'n 40 man in vaste dienst. Daarnaast werken er veel externe programmeurs aan het CMS. De ontwikkeling gaat razendsnel. 

Wie maken er allemaal gebruik van dit CMS?

Het CMS wordt gebruikt door de allergrootste bedrijven in de wereld. Hier een lijstje met namen: MTV, CBS, , Volkswagen, Adobe, Mastercard, Nasa, Dell en UnderArmour,

SEO Vriendelijk

Wat voor ons heel belangrijk is, is dat er aan het SEO gedeelte (zoekmachine optimalisatie) enorm snel wordt door ontwikkeld.

 

Meerdere inlog accounts

Als u wilt kunnen wij meerdere accounts aanmaken die toegang hebben tot het onderhoud van de website.

Afbeeldingen/voorbeelden