Webdesigner worden?

Webflow is de tool voor maatwerk webdesign. Een cursus Webflow door de mensen uit het vak!

Mijn naam is Koen Spaansen, internet, design en video zijn mijn grote passies. Met een team van specialisten om mij heen maken wij met PageMyDay de meest fantastische oplossingen voor bedrijven en stichtingen. Hebt u vragen? Schroom niet en bel!

ERVARING

De wereld om ons heen verandert snel. Het “Internettijdperk” waar wij getuige van zijn, is eigenlijk nét begonnen. Dan denk ik al snel aan mijn eerste domeinnaam, die ik registreerde in 1998: www.koen.nl. Nog geen vijftien jaar later is alles anders! We zijn allemaal 24 uur per dag mobiel  en online. We willen het liefst ook alles zelf even regelen. Zelf zoeken, vergelijken, kiezen, plannen en bestellen. En het mooiste van alles... het kan nu ook!

WEBDESIGN

De laatste jaren heb ik mij gespecialiseerd in responsive websites, dus voor mobiel, tablet en PC. Van onepagers tot zeer uitgebreide websites het maakt niet uit. Alles 100% maatwerk met of zonder CMS, net wat u zelf wenst.

PHOTOSHOP

Wat ik nog even op wil noemen is mijn liefde voor Photoshop. Al ruim 15 jaar zit ik zeker 1 dag in de week lekker te Photoshoppen!

Koen

Rick

Rick

Gespecialiseerd in SEO & Content Marketing en wordt blij van een #1 in Google

Mijn naam is Rick Breeuwer en ben al meer dan vijftien jaar werkzaam in de sales, marketing en communicatie. In deze vijftien jaar heb ik veel geleerd en een hoop ervaring op gedaan. Zo heb ik een passie voor het schrijven van “Googlevriendelijke” websiteteksten en heb ik mij verdiept in zoekmachineoptimalisatie (SEO). Ik word dan ook erg blij van een #1 in Google!

USABILITY

Het klinkt misschien gek, maar ik ben van mening dat lokaal “scoren” bij Google steeds belangrijker wordt. En dit terwijl het internet juist wereldwijd is. Om in contact te komen met klanten is de gebruiks-vriendelijkheid van een website erg belangrijk. Daarom richt ik mij naast zoekmachineoptimalisatie ook steeds meer op de usability van de website. Want veel bezoekers op een website, die ook nog eens actie ondernemen, dat geeft een echte ‘kick’!

KENNIS DELEN

De tijd van een naar binnen gekeerde organisatie is wel voorbij. Het is de tijd van kennisdeling en daar ben ik een groot voorstander van. Ik wil dan ook als zelfstandig ondernemer andere ondernemers, die lokaal opereren en lokaal meer bekendheid willen genereren, adviseren en motiveren het maximale uit online te halen. Hierbij staat het delen van kennis en het uitbrengen van een goed advies voor mij centraal!

Rick

Roesmiatie

Media College Amsterdam, stagiaire bij PageMyDay en passie voor schetsen en schilderen

Hoi, mijn naam is Roesmiatie van der Zee en ik loop stage bij PageMyDay. Ik ben student op het Media College in Amsterdam en verwacht volgend jaar af te studeren. Ik mijn vrije tijd schets ik graag en ook breng ik veel tijd door achter de schildersezel om een fraaie voorstelling te maken. Tijdens mijn stage bij PageMyDay hoop ik veel te leren op het gebied van webdesign en website usability. De websitetechnieken die bij PageMyDay gebruikt worden spreken mij erg aan. Ze zijn vernieuwend en stellen mij in staat om een 100% maatwerk website te realiseren. Een website die helemaal van deze tijd is. En daar kan ik wat mee!

Roesmiatie